ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 30/04/2009
Tortosa a la fira d'empreses simulades de Salzburg

SEFED Ebre de Tortosa, l'empresa simulada del curs administratiu polivalent de PIMES que imparteix el Centre de Formació Ocupacional de l'Ajuntament de Tortosa, ha participat a la fira internacional d'empreses simulades de Salzburg (Àustria). Al certamen han assistit empreses de diferent països com Alemanya, Estats Units, Rússia, Itàlia, República Txeca i Espanya entre d'altres

.

Les alumnes Denisa Fornova i Anna Gasulla del Castillo, estudiants del programa SEFED del Centre de Formació de Tortosa, van poder viure l'experiència de veure el funcionament d'una fira internacional d'empreses i poder realitzar negocis de compra-venda, tant nacional com internacional. Precisament, l'objectiu d'aquesta fira és que els alumnes puguin aprendre el funcionament d'un certamen d'aquestes característiques i apliquin els coneixements de promoció i màrqueting de la seva empresa.



El programa SEFED és un projecte de formació ocupacional subvencionat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu. En ell es reprodueixen situacions reals mitjançant la simulació d'empreses com a metodologia d'aprenentatge. S'aprèn en un context on es viu l'ambient laboral i es desenvolupen les condicions d'una relació de treball, facilitant un aprenentatge pràctic i real. El període en el SEFED finalitza amb l'aprenentatge global d'una oficina, coneixent la diversitat de tasques per la realització de la feina administrativa, amb una pràctica equiparable a la experiència laboral i amb una capacitat d'adaptació al lloc de treball, polivalència i cultura d'empresa.



El proper mes de juny s'inicia un nou curs subvencionat pel Servei d'Ocupació i el Fons Social Europeu d'una durada de 644 hores. L'alumnat aprèn anglès, català i informàtica mitjançant autoformació i es formen en els departaments de comptabilitat, comercial i recursos humans d'una empresa simulada. El curs contempla la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses i intercanvis a l'estranger.



Informació i inscripcions: CFO Ajuntament de Tortosa. Plaça Sant Joan, 4. Tel. 977511189 / 977511380 cfo.tortosa@tortosa.cat