ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 27/04/2009
Signat un conveni de col'laboració entre Caixa Tarragona i Fira Tortosa per a Expo Ebre 2009
El conveni incorpora clàusules referents a la difusió i promoció de la present edició

El regidor de Fires i president de Fira Tortosa, Ricard Forés, i el cap de zona de Caixa Tarragona a Tortosa, Gonzalo E. Germán Tomàs, han signat un conveni entre ambdúes entitats per col'laborar en la promoció i difusió de les Fires Expo Ebre i Medi Ambient en la seva edició 2009, que tindrà lloc entre els propers dies 30 d'abril i 3 de maig.



Aquest conveni compromet caixa Tarragona a col'laborar econòmicament en l'edició del material publicitari d'Expo Ebre 2009 i d'Ebreambient 2009, amb una aportació de 3.500 euros + IVA al Patronat Municipal de Fires.



El regidor de Fires i president de Fira Tortosa, Ricard Forés, ha expressat el seu convenciment de que "en un any com el que atravessem, és bàsic que les entitats financeres tinguin la voluntat d'ajudar a la dinamització econòmica, per tan considero molt important aquest conveni donat que la fira de Tortosa és un excepcional agent de dinamització econòmica de la ciutat i el territori", al temps que ha volgut agrair a Caixa Tarragona la seva implicació en Expo Ebre 2009.