ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 27/04/2009
Un miler d'alumnes de Tortosa han assistit a la secció 'Campana' del Festival de Cinema del Medi Ambient

Un miler d'alumnes d'educació primària i secundària de diversos centres educatius de Tortosa han assistit a la secció 'Campana' de la mostra del Festival Intrenacional de Cinema del Medi Ambient per a estudiants que s'ha celebrat durant el mes d'abril a l'Auditori Felip Pedrell en sessions de matí i tarda. La secció 'Campana" del Festival està especialment adreçada al públic escolar, i cada any gaudeix de molt bona acollida dins de la Mostra de Tortosa del Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient que es va celebrar a Tortosa el passat mes de març. En la Mostra es projecten els millors films i documentals del Festival, que es celebra a Barcelona, de temàtica mediambiental.



Les pel'lícules projectades han estat 'Bee Movie" per als escolars de primària i 'Whale Rider" per als alumnes d'ESO. Des de la direcció del FICMA s'ha facilitat als centres materials didàctics per aprofundir en alguns aspectes mediambientals que plantegen aquestes produccions, amb la intenció de sensibilitzar el jovent envers la sostenibilitat i la preservació del medi ambient.



El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tortosa, Valentí Marin, ha destacat la bona salut d'aquesta secció del Festival que permet als més petits prendre consciència dels problemes mediambientals tot fomentant l'afició pel cinema i els documentals.