ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 21/04/2009
El grup "Rebeldes", estrelles del concert de l'Ebre Musik del proper 30 de maig
La formació catalana celebra el seu 30è aniversari amb una gira que passarà per Tortosa

L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa ha presentat les bases de la nova edició del concurs Ebre Musik Ciutat de Tortosa corresponent a aquest any 2009. El certamen musical és obert a la participació de formacions i solistes de pop-rock, metall i les seves variants dels territoris de la demarcació del Camp de Tarragona, Alt i Baix Maestrat, els Ports, Matarranya i les Terres de l'Ebre.



Les maquetes enviades pels grups que optaran a ser seleccionats per a prendre part en el seguit de concerts que tindran lloc a partir de la propera tardor hauran de ser rebudes per l'àrea de Joventut abans del 30 de juny de 2009. D'entre totes elles, el jurat -format per especialistes vinculats al món musical de les Terres de l'Ebre- seleccionarà vuit concursants.



Per una altra banda, el tradicional concert que l'Ebre Musik organitza cada any per celebrar la cloenda de la seva edició anterior comptarà, en aquesta ocasió, amb uns protagonistes d'excepció: el grup "Rebeldes", un dels referents de la música rock dels anys vuitanta a l'Estat espanyol, en una presentació a Tortosa dins de la gira de concerts de celebració del 30è aniversari de la formació del grup. El concert de "Rebeldes", com és habitual en l'Ebre Musik, serà d'entrada gratuïta i tindrà lloc el proper 30 de maig a la remodelada plaça de Barcelona, davant del mercat municipal, escenari que ja va ser de l'anterior concert de 2008: "Rebeldes era exactament el que estàvem buscant per a la cloenda d'enguany -ha dit Emili Lehmann, regidor de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa- ja que és un grup molt conegut que, a més, mai havia actuat a Tortosa anteriorment".