ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 20/04/2009
L'espectacle BTT al centre de Tortosa

El Club Ciclista Ebrebike organitza el proper diumenge 26 d'abril el tercer descens urbà amb bicicleta tot terreny 'Tortosa Down Town', dins del centre urbà de la ciutat, aprofitant el desnivell que hi ha entre l'Hospital Verge de la Cinta i la plaça de l'Ajuntament. El recorregut passa pel centre de Tortosa aprofitant les zones amb escales i al llarg del circuit s'instal'len rampes, cotxes, corbes, salts i altres obstacles amb l'objectiu de fer la competició més espectacular.



El circuit estarà degudament senyalitzat i habilitat perquè la ciutadania pugui gaudir del pas dels participants.



Aquesta prova ciclista organitzada pel club Ebrebike compta amb la col'laboració de l'Ajuntament de Tortosa i el Consell Esportiu del Baix Ebre. El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa, Pere Panisello, ha explicat que aquesta competició permetrà als ciutadans de Tortosa veure les dificultats d'aquest esport a la vegada que pot incentivar la seva pràctica. 'Es una demostració urbana d'un esport que habitualment es practica a la muntanya i que és molt visual i espectacular per la velocitat i els salts que realitzen els participants durant el trajecte, i que serà un bon espectacle i també pot afavorir que molts joves coneguin aquest esport i s'animin a practicar-lo'.



Joan Josep Curto Solé, president del CC Ebrebike, ha explicat que aquesta competició busca apropar a la gent una disciplina de la bicicleta tot terreny mostrant l'espectacularitat d'aquest esport que habitualment es fa en zones forestals i lluny dels ulls dels espectadors. Malgrat que no es tracta d'una prova oficial, l'organització confia arribar als centenar de participants ja que es tracta d'un esport que cada vegada té més adeptes. Hi haurà 6 categories: Master 40, master, fèmines, cadet, junior i èlit i dues mànegues. L'inici de la prova serà a les 10.45 i l'entrega de trofeus serà a la plaça de l'Ajuntament. L'organització confia que aquesta competició serveixi de preludi de la que es celebrarà en el mes de setembre a Paüls.



Recorregut: Hospital Verge de la Cinta- C/Garrofer- Escalinata Minibar- C/ Sant Blai- C/Na Perona- C/ Lluís Millet- Travessera St. Teresa- Plaça Espanya