ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 15/04/2009
Tortosa registra plena ocupació turística durant la Setmana Santa
El Centre d'Interpretació del Renaixement rep 5 vegades més visites que un altre cap de setmana

Tortosa ha assolit el ple durant aquesta passada Setmana Santa. Els allotjaments turístics han registrat un cent per cent d'ocupació, segons les dades que disposa l'àrea de Turisme de l'Ajuntament. Pel que fa a la procedència, es detecta un increment del turista estatal, especialment el procedent d'Euskadi, i una disminució de visitants procedents d'altres països, exceptuant els del Regne Unit, que s'han incrementat.



Pel que fa a visites a equipaments, el Centre d'Interpretació del Renaixement ha registrat 339 visitants, cinc vegades més que un cap de setmana normal.



El regidor de Turisme, Ricard Forés, ha destacat també la presència de turistes en la nova ruta del passeig de les Fortificacions, que recorre una part del sistema defensiu de la ciutat. "Comencem a veure els fruits de la feina feta en l'obertura d'espais de visita i la creació de rutes d'interpretació del nostre patrimoni", ha explicat.



Pel que fa a les inquietuds dels visitants, un 45 per cent ha preguntat a les oficines de turisme exclusivament per Tortosa, mentre que un 37 per cent ha demanat informació també de les Terres de l'Ebre.