ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 02/04/2009
La L2 s'atura també al Betània (URV)

L'Ajuntament de Tortosa ha ampliat el recorregut de la línea 2 de transport públic urbà i ha creat una nova parada propera a l'edifici Betània de la URV, on s'imparteixen els estudis universitaris d'Empresarials, Turisme i Educació Intanfil. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Tortosa pretén donar servei als veïns de la urbanització Parc Nivera i a l'alumnat, professorat i personal d'administració i serveis de la Universitat.



El bus urbà de la linia 2 de Tortosa és un servei de l'Ajuntament de Tortosa que surt de l'estació d'autobusos HIFE i recorre el centre de la ciutat fins a l'Hospital Verge de la Cinta. El nou recorregut es posarà en marxa el proper 14 d'abril i fins el 30 de juny. L'horari de pas és de dilluns a divendres cada mitjà hora des de les set del matí fins les dos quarts de nou de la nit. 'Es tracta de donar servei als veïns de la urbanització Parc Nivera però sobretot als estudiants, professors i usuaris de la Universitat que representen un volum important de persones que cada dia pugen al Betània i oferint-los aquest nou servei de transport públic potser podem evitar l'ús de tants vehicles privats a la ciutat i una reducció de la contaminació', manifestà el regidor de Medi Ambient i Mobilitat, Valentí Marín.



Per tal de fomentar el transport públic, l'Ajuntament de Tortosa promociona el carnet de transport públic per a estudiants amb descomptes del 50 per cent que es pot obtenir a través del Servei d'Atenció al Ciutadants de l'Ajuntament de Tortosa i el carnet subvencionat per pensionistes i jubilats i recorda que l'empresa HIFE ofereix també la targeta multiviatge.