ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 23/03/2009
El partit de Veterans Barça-València portarà l'atenció mediàtica al Pavelló Poliesportiu de Tortosa
El matx tindrà àmplia repercusió gràcies a la seva retransmissió via Canal Plus

El Pavelló Poliesportiu de Tortosa (junt a l'Estadi Municipal de Futbol) viurà una intensa jornada el proper divendres, 27 de març (20.30 hores), amb la celebració del partit de futbol indoor de Veterans entre els equips del F. C. Barcelona i el València C. F., un encontre que gaudirà d'una àmplia repercussió mediàtica donat que serà retransmès per Canal Plus. La retransmissió per Canal Plus / Digital Plus connectarà amb Tortosa mitja hora abans de que comenci el partit, exactament a les 20.00 hores, i es podrà veure en obert pel dial número 8 de la plataforma de televisió per satèl'lit.



Durant la presentació als mitjans de comunicació, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha volgut agrair als organitzadors el fet d'haver triat Tortosa per a celebrar aquest partit, i ha dit que "en funció de la resposta del públic i de la satisfacció dels organitzadors es podria plantejar que Tortosa es convertís en seu estable del futbol indoor". Per una altra banda, el regidor de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa, Pere Panisello, ha expressat que "s'han posat tots els mitjans per organitzar aquest esdeveniment que crearà gran expectació, donat que a Tortosa hi ha penyes de tots dos equips". Així mateix, Panisello ha destacat la importància d'aquest encontre emmarcat dins de l'any en que se celebra el centenari del CD Tortosa, circumstància que també ha esmentat Santi Pelejà, president de l'equip de futbol tortosí: "aquest esdeveniment es pot considerar un preàmbul de tot el que significarà aquest centenari, dins del qual activitats com aquesta l'ajudaran a dignificar-se i a adquirir importància".



La presentació ha comptat amb la presència del jugador Toni Pinilla per part del Barça de Veterans (equip entrenat per ?'scar Garcia) i de Fernando Giner del València de Veterans (entrenat per Vicente Aliaga). Giner ha destacat la importància del fet d'aconseguir que els jugadors accedeixin ràpidament als equips de veterans en quan abandonen la vida professional, donat que això fa que s'aprofiti al màxim el seu rendiment dotant a les lligues de veterans de jugadors més joves.



El matx tindrà lloc a les 20.30 hores, amb un preu de les entrades de 8 euros, si s'adquireixen anticipadament, i de 9 euros en taquilla. Les entrades anticipades es podran adquirir a Intersport Fevi (plaça Joaquim Bau, 11), Enjoy Ebre (Pare Cirera, 1), i a la redacció de La Veu de l'Ebre (Rosa Maria Molas, 1). Els socis de les penyes del Barça i del València i els socis del CD Tortosa podran adquirir les entrades a taquilla a preu d'anticipada.