ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 16/03/2009
L'àrea de Joventut presenta les bases del vuitè certamen (RE)CREA(RÉ) 2009 i la Festa Jove Intercultural
L'edició 2008 del certamen va comptar amb 40 fotografies i 25 vídeos presentats a concurs

El regidor de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, ha presentat les bases de la convocatòria 2009 del certamen juvenil (RE)CREA(RÉ), que assoleix enguany la seva vuitena edició. El certamen és obert a la participació de tots els i les joves d'entre 12 i 30 anys, que hi poden participar individualment o col'lectivament i és de temàtica lliure. Les modalitats que s'han establert han estat fotografia i vídeo.



Lehmann ha parlat de "consolidació del certamen", així com de la voluntat de l'àrea de Joventut en "apropar el certamen a tots els joves tortosins, més enllà de l'àmbit del nucli de Tortosa". Amb aquesta finalitat, és previst organitzar una exposició itinerant amb les obres presentades a concurs a cadascun dels pobles del municipi un cop finalitzi la mostra que tindrà lloc a la Biblioteca Marcel'lí Domingo.



Per una altra banda, el dissabte 28 de març tindrà lloc a la Sala Petita del Teatre Auditori Felip Pedrell (18.00 hores) la Festa Jove Intercultural amb la projecció dels vídeos presentats a concurs i amb el lliurament de premis, que han estat adjudicats per votació popular. Els grups participants pertanyen als IES Joaquim Bau, de l'Ebre i Sagrada Família, i l'acte de lliurament acabarà amb l'actuació del grup de break-dance "Lunaticks Crew". Aquesta activitat ha volgut potenciar la interacció entre grups de joves nouvinguts i de joves autòctons, els quals han tingut que treballar plegats per presentar, de manera creativa i original, l'evolució de la seva relació en format vídeo.