ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 12/03/2009
Cloenda de les projeccions del FICMA a Tortosa
La mostra del FICMA a Tortosa ha incidit en els més punyents temes mediambientals

El Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient -FICMA- ha presentat a Tortosa una selecció de les pel'lícules que es van projectar a la seva edició corresponent a l'any 2008. Aquesta redefinició del festival, convertit ara en mostra, ha permès realitzar una síntesi de les millors produccions del festival, celebrat al Prat de Llobregat.



El regidor de Medi Ambient i Mobilitat de l'Ajuntament de Tortosa, Valentí Marín, ha fet una valoració positiva de la mostra feta a Tortosa -que va tenir lloc a la seu de la Cambra de Comerç entre els passats dies 5 i 8 de març- ja que "a pesar de la reducció del festival a mostra -ha dit- hem incrementat el nombre d'assistents en un tipus de cinema de caire molt específic". Marín ha expressat la seva confiança en que "a través del cinema continuem sensibilitzant la societat de Tortosa en temàtiques mediambientals, especialment importants en temps de crisi com el que ens afecta".



La mostra del FICMA, més enllà del que han estat les projeccions oficials, tindrà una segona part en les sessions Campana que es faran amb les escoles durant el mes d'abril al Teatre Auditori Felip Pedrell, i en les sessions de cinema que es duran a terme lligades amb l'Espai de Cinema de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa.