ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 02/03/2009
Tortosa organitza un càsting per trobar actors i figurants per a la propera edició del Festa del Renaixement
Està adreçat a persones a partir dels 12 anys que tinguin inquietuts artístiques
El departament de Festes de l'Ajuntament de Tortosa ha organitzat un càsting amb l'objectiu de formar un nou grup d'actors i figurants per a la propera edició de la Festa del Renaixement. El càsting tindrà lloc el dia 7 de març a les 11.00 hores i el dia 13 de març a les 18.30 hores a l'edifici del Patronat, situat al carrer Mercaders. La Festa del Renaixement busca persones a partir de 12 anys amb inquietuts artístiques que durant un període de temps rebran formació com a grup d'actors i figurants que participaran en diverses representacions de la Festa del Renaixement de Tortosa. 'Busquem persones que els agradi fer teatre, ballar o cantar i que tinguin ganes de ser part de la Festa', explica el regidor de Festes, Jordi Folqué.

La Festa del Renaixement s'ha convertit, en 13 edicions celebrades, en el principal actiu turístic i lúdic de la ciutat, tant pels habitants com per als visitants. La Festa compta cada any amb uns 500 actors, més de 70 espectacles diaris, mercats d'època, tabernes i unes 3.000 persones vestides d'època. La Festa va ser declarada l'any 2005 festa local d'interès turístic de Catalunya per la Generalitat de Catalunya i Festa d'Interès turístic Nacional pel Ministeri d'Indústria i Turisme. També va rebre la placa d'honor del turisme de Catalunya de Catalunya 2005 que atorga el Govern de la Generalitat.

Les persones interessades a participar en el casting es poden adreçar també a la Botiga del Renaixement de la plaça de la Cinta o al web www.festadelrenaixement.cat