ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 17/12/2008
Conveni amb la UOC

L'Ajuntament de Tortosa i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) an signat un conveni amb l'objectiu de promoure la col'laboració i l'organització d'activitats conjuntes destinades a la formació i a la divulgació. L'acord l'han signat el regidor d'Universitats, Ricard Forés, i la directora del Centre de la UOC a les Terres de l'Ebre, Teresa Nielles.



"Cal que les universitats tinguin un perfil més flexible -ha dit Forés- oferint cursos formatius, jornades, cursos de reciclatge, etcètera, adaptat a les necessitats del lloc on s'ubiquen". El regidor d'Universitats ha destacat que és, precisament, en aquest apartat, on l'Ajuntament té una important tasca a fer. "Avui hem saldat un deute històric amb la UOC" ha dit també Forés, afegint que tots els recursos que es destinen a les universitats són recursos molt ben invertits i que sempre retornen en benefici del municipi.



El conveni tindrà una vigència de 4 anys (2008-2011), tenint en compte que ja s'han fet dos activitats dins del període actual: "Descobreix el món digital" (quatre tallers pràctics sobre fotografia, vídeo, àlbums d'imatges virtuals i blocs), i també les Jornades de Programari Lliure de les Terres de l'Ebre.