ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 28/11/2008
"L'Escola al Teatre", una eina per al foment de la convivència entre els escolars
2.697 escolars han assistit a les quatre representacions al Teatre Auditori Felip Pedrell

L'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Tortosa ha programat una nova edició de l'activitat "L'Escola al Teatre", amb quatre representacions que han tingut lloc els dies 6, 11, 18 i 19 de novembre. La gestió de la programació l'ha portat, com és habitual, l'agència Batall, especialitzada en espectacles de caire infantil.



L'activitat ha anat adreçada als diferents nivells d'educació obligatòria, cicle inicial, cicle infantil i cicle inicial d'ESO de tots els centres educatius del municipi. Les obres representades han estat "Igrígor, la terra s'escalfa" (cia. Entresòl), "L'inventor d'il'lusions" (Enric Magoo), "El cau de l'Unicorn" (cia. La Via Làctia), i "Xip Xap" (cia. El Conte de la Lletera).



La regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Tortosa, Rosa Cid, ha valorat molt positivament els resultats d'aquesta activitat: "Per als centres educatius -ha dit- suposa un complement als seus objectius curriculars, i des de l'Ajuntament, ens interessa fomentar entre els escolars el gust pel teatre".