ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 20/11/2008
Tortosa als Premis Nadal de Gastronomia

La baldana, les carxofes, l'oli i els pastissets, en el cas de Tortosa, i les galeres, els llagostins o l'arròs, en l'àmbit general de les Terres de l'Ebre, seran la base del menú que s'oferirà en el sopar del lliurament dels Premis Nadal de Gastronomia que es farà el proper 30 de novembre a Barcelona. El regidor Promoció Econòmica, Ricard Forés, junt als restaurants tortosins del Paiolet, Rosa Pinyol i Sant Carles, han presentat aquesta iniciativa de promoció turística i gastronòmica, junt a altres municipis de les Terres de l'Ebre.



La cuina tortosina i ebrenca han estat presents aquesta setmana en la presentació de l'edició 2008 dels Premis Nadal de Gastronomia, els guardons que reconeixen "l'esforç individual i col'lectiu per convertir Catalunya en un referent de qualitat alimentària i de riquesa culinària i humana". El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tortosa ha participat en aquest acte, conjuntament amb altres regidors i alcaldes de les Terres de l'Ebre. "És una oportunitat immillorable per promoure la gastronomia de la nostra ciutat i del nostre territori en el marc d'un esdeveniment que gaudeix d'un ressò molt important", ha assenyalat Forés. Aquest acte ha servit també per lliurar als assistents material de promoció turística de Tortosa.