ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 18/11/2008
Presentada la X Milla Urbana Ciutat de Tortosa
La prova és oberta a la participació de tothom prèvia inscripció

El proper 23 de novembre tindrà lloc la celebració de la X Milla Urbana Ciutat de Tortosa, prova que es disputarà a l'avinguda Generalitat. La prova està organitzada per l'Ajuntament de Tortosa (des de l'empresa municipal Tortosasport), el Consell Esportiu del Baix Ebre i el Club d'Atletisme Terres de l'Ebre. La carrera és oberta a la participació de tothom de manera gratuïta, prèvia inscripció a les oficines del Consell Esportiu (977 51 04 60), o al seu correu electrònic (consell.esportiu@baixebre.cat). Així mateix, es pot formalitzar la inscripció una hora abans de la prova al lloc de la seva celebració. El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa, Pere Panisello, ha presentat aquesta activitat -que tindrà un recorregut de 1.609 metres i començarà a les 11.00 hores- al temps que ha explicat que l'edició d'enguany es fa fora del seu període habitual dins de les Festes de la Cinta per poder comptar amb la màxima participació dels col'legis: "una vegada més -ha dit Panisello- la Milla servirà per a potenciar l'atletisme a les nostres terres, oferint la oportunitat de nodrir el Club amb una nova i jove pedrera".



La roda de premsa ha servit també per a donar a conéixer al nou representant de la Federació Catalana de Ciclisme a les Terres de l'Ebre, Nèstor Biosca, persona molt vinculada des de fa més de trenta anys al ciclisme a les nostres terres , el qual ha expressat el seu interès en fomentar encara més la pràctica d'aquest esport al territori, "una zona -ha dit- especialmente preparada per a la pràctica del ciclisme, amb vials molt més aptes per al desenvolupament d'aquesta activitat que les grans àrees metropolitanes". Biosca, així mateix, ha valorat molt positivament la posada en marxa, el proper any 2009, de la nova Àrea de Tecnificació Ciclista de Vinallop.



Finalment, s'ha presentat la jornada de Seleccions Catalanes de Hàndbol Femení que tindrà lloc a Tortosa el proper diumenge 23 de novembre. Aquesta jornada començarà a les 10.30 hores del matí amb diferents activitats formatives i d'entrenaments de les diferents categories infantil, cadet i juvenil de les seleccions Catalana i Valenciana, per a passar a la tarda -a partir de les 15.30 hores- a celebrar-se els partits de les tres categories entre ambdúes seleccions autonòmiques. La jornada està organitzada per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa, la Federació Catalana d'Hàndbol i el Consell Esportiu del Baix Ebre.