ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 04/11/2008
1er Curs d'Infermeria Quirúrgica de les Terres de l'Ebre
El curs tindrà lloc al Campus de la URV el proper dissabte 8 de novembre

La regidora d'Acció Social de l'Ajuntament de Tortosa, Ana Algueró, ha presentat als mitjans de comunicació el 1er Curs d'Infermeria Quirúrgica de les Terres de l'Ebre, especialitzat en claus endomedul'lars. La regidora ha estat acompanyada durant la presentació per l'equip que coordina el curs, encapçalat per la seva directora, Pepi Gisbert, infermera de l'àrea quirúrgica de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.



"Vull remarcar -ha expressat Algueró- la importància d'aquest primer curs a les Terres de l'Ebre, i l'esforç que ha suposat muntar-lo per a l'equip organitzador. Això els hi comportarà augmentar els coneixements en tot el referent a la seva professió, i també per als estudiants que s'estàn formant en aquesta àrea". Algueró ha dit, així mateix, que el curs aglutina les entitats que estàn treballant en l'àmbit de la salut al nostre territori: "totes tenen un objectiu comú, i és molt important coordinar esforços, uns amb els altres, i aprofitar recursos. D'aquesta manera, s'arriba a un alt nivell d'excel'lència".



Per la seva banda, Pepi Gisbert, directora del curs, ha expressat que "Això ens permet relacionar-nos amb els diferents professionals i procurar l'intercanvi de coneixements per a millorar la formació del personal i oferir una bona atenció integral al pacient d'infermeria".



L'objectiu d'aquest curs és actualitzar els coneixements dels diplomats en infermeria perquè siguin capaços de donar aquesta atenció integral als pacients abans, durant i després de la intervenció quirúrgica, amb l'aprenentatge de tot el que envolta la tècnica dels claus endomedul'lars, els seus tipus, i la seva utilització, muntatge i implantació.El curs acollirà 60 places per a professionals i 30 per a estudiants d'infermeria de la URV, els quals podran demanar el reconeixement dels crèdits a la Rovira i Virgili.



L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, inaugurarà aquest curs el proper dissabte 8 de novembre a les 9.00 hores al Campus de la URV (Escola Betània). Les activitats es desenvoluparan al llarg de tota la jornada, que clourà a les 19.00 hores el director dels Serveis Territorials de Salut a les TE, Ismael Roldán.