ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 04/11/2008
El nucli antic prepara una fira de Nadal per als propers 6 i 7 de desembre
Aquesta activitat compta amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa des del Pla d'Atenció a la Diversitat Cultural de l'àrea d'Acció Social

Des de l'Associació de Veïns Centre Nucli Històric de Tortosa es posarà en marxa, els propers 6 i 7 de desembre, una fira de Nadal al nucli antic. Aquesta fira estarà totalment relacionada amb les festes de Nadal i totes les parades han de vendre detalls i ornaments típics de les tradicionals celebracions que tanquen l'any. Durant tot el cap de setmana, hi haurà animació al carrer, tallers infantils amb manualitats, conta-contes i jocs.



Aquesta fira està oberta a la participació d'entitats, associacions i comerços, amb una data límit per a la presentació de sol'licituds del 14 de novembre. Per a obtindre més informació, cal trucar al telèfon 626 557 625 a Caritat García (caritatgarcia@hotmail.com), presidenta de l'associació, o a Immigració de l'Ajuntament de Tortosa (immigracio@tortosa.cat), al telèfon 977 58 58 88. Així mateix, es pot contactar directament amb l'Oficina del Nucli Antic (ONA), al carrer de la Rosa, 17 (977 44 49 47, nucliantic@tortosa.cat).



Les sol'licituds han de contenir: nom i responsable de l'entitat, associació o comerç; telèfon de contacte i proposta per a la parada.