ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 31/10/2008
L'alcalde i el conseller d'Interior signen un conveni de col'laboració coincidint amb el desplegament dels Mossos

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el conseller d'Interior i Relacions Institucionals, Joan Saura, han signat avui un conveni de coordinació i col'laboració en matèria de seguretat pública i policia. L'acte s'ha fet a l'exposició itinerant sobre els 25 anys dels Mossos d'Esquadra, que s'ha instal'lat a la plaça del Carrilet, i a poques hores que s'iniciï el desplegament d'aquest cos policial a les Terres de l'Ebre i al Camp de Tarragona.



El conseller i l'alcalde han coincidit a assenyalar que avui és una data històrica perquè culmina un procés, el desplegament dels Mossos d'Esquadra a Catalunya, iniciat ara fa 25 anys. Saura ha convidat la ciutadania a visitar l'exposició, que estarà oberta al públic fins al 9 de novembre, "perquè sintetitza molt bé la història dels Mossos". El conseller ha avançat que aviat s'adjudicaran les obres de construcció de la nova Comissaria regional dels Mossos a Tortosa.



En aquest sentit, l'alcalde, Ferran Bel, ha dit que les instal'lacions provisionals on s'ubicaran a partir d'avui els Mossos a Tortosa, mentre durin les obres de la nova caserna, són "digníssimes". Bel ha fet una crida a la ciutadania a "mantenir la col'laboració amb la policia del nostre país" i ha destacat la bona coordinació entre Mossos i Policia Local com a eina per fer front a la delinqüència i per millorar la seguretat ciutadana.