ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 20/10/2008
Licitades les obres de desdoblament de la carretera de Tortosa a Roquetes
L'obra té un cost de 1,7 milions d'euros i un termini d'execució de 5 mesos

La Diputació de Tarragona ha tret a licitació les obres de desdoblament de la carretera T-341 en el tram comprès entre Tortosa i Roquetes per un import d'1,7 milions d'euros. Es tracta d'una obra llargament revindicada pels usuaris d'aquesta via que resoldrà la connexió entre les dues ciutats i farà aquest trajecte més segur per als vianants i per als vehicles. "Aquesta era una assignatura pendent que no podia esperar més temps. La nova carretera dignificarà un dels accessos a Tortosa més transitats", ha assenyalat l'alcalde, Ferran Bel.



El vicepresident de la Diputació, Pere Panisello, ha afirmat que un cop traspassada aquesta carretera a la Diputació, per part de la Generalitat, els tècnics van fer una adequació del projecte de desdoblament inicial, introduint-hi importants millores, tenint en compte que és una carretera molt utilitzada pels vianants. En aquest sentit, l'alcalde ha destacat "la implicació de la Diputació per haver entès l'interès d'aquest projecte, que tenia certes mancances, i haver estat diligent en la seva modificació i millora". El resultat és un tram d'uns 400 metres de llargada amb quatre carrils, dos per sentit, i una mitjana que incorpora la il'luminació de tot el vial. La vorera dreta tindrà un carril bici i arbrat, a banda i banda. El tram acabarà al terme municipal de Roquetes amb una rotonda.



La corporació provincial preveu adjudicar les obres durant el mes de desembre, per tal de poder iniciar-les durant el primer trimestre de 2008. El termini d'execució és de 5 mesos.