ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 14/10/2008
L'Ajuntament de Tortosa organitza un curs de socorrisme aquàtic de la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme
El curs, amb una durada de 90 hores, es realitzarà durant els caps de setmana a la Piscina Municipal de Tortosa

La Federació Catalana de Salvament i Socorrisme impartirà a la Piscina Municipal de Tortosa i a les aules de l'Estadi Municipal un curs de socorrisme aquàtic, que es realitzarà simultàniament amb el d'especialista de primers auxilis. Aquesta activitat, organitzada pel Club Natació Tortosa i el Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa, incorpora els coneixements necessaris d'anatomia, fisiologia, primers auxilis i legislació vigent per a desenvolupar la tasca de socorrista aquàtic.



El curs, d'una durada de 90 hores, es realitzarà intensivament durant els caps de setmana: divendres (18 a 21 hores), dissabtes (9 a 14 i de 16 a 20 hores), i diumenges (9 a 14 hores). L'inici del curs tindrà lloc el proper 17 d'octubre i el seu preu és de 450 euros.



Per a obtenir-ne més informació, cal posar-se en contacte amb el Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa (977 50 47 07 / esports@tortosa.cat), o amb el Club Natació Tortosa (977 58 05 57 / natacio@clubnataciotortosa.com). Les inscripcions es faran al mateix Patronat d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa (Casa de Sant Antoni, Instal'lacions Esportives Municipals de Ferreries).