ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 15/09/2008
L'Ebre Musik 2008 arrenca amb 12 grups inscrits i 9 concerts que tindran lloc fins a finals de novembre
Al certamen d'aquest any hi prenen part grups que ja han estat presents en altres edicions del concurs

L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa ha presentat, juntament amb representants de la Sala Cool, col'laboradors habituals de l'activitat, l'edició 2008 del concurs Ebre Musik, certamen anual que promou joves talents musicals pop-rock-metal de les Terres de l'Ebre, la demarcació de Tarragona i el Matarranya. Aquest any es presenten a concurs 12 grups que oferiran les seves propostes musicals en un total de 9 concerts que es desenvoluparan fins a finals del proper mes de novembre.



"Hi ha hagut un increment molt notable en la participació -ha dit Emili Lehmann, regidor de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa- ja que davant de les 21 maquetes presentades l'any 2007, hem passat a les 35 d'enguany". Lehmann ha destacat també l'augment de concursants de les Terres de l'Ebre, "tot i que molt d'ells -ha explicat- no han aconseguit passar el primer tall o selecció".



Pel que fa a la novetat presentada l'any passat de celebrar concerts els diumenges, en l'edició d'enguany se n'ha prescindit: "Vam veure que no hi havia igualtat de condicions amb els grups que els hi tocava actuar en divendres, amb moltíssim més públic, cosa que dona més caliu a l'actuació, amb el que això pot influir en la decisió del jurat", ha dit Lehmann Així, tots els concerts tindran lloc els divendres a partir de les 12.30 hores a la Sala Cool. Per un altre costat, aquest any hi haurà tres nits en les quals es faran concerts dobles amb l'actuació de dos grups, que bé per afinitat o per proximitat de procedència geogràfica s'hi han mostrat d'acord.



El lliurament de premis d'aquesta edició que ara comença de l'Ebre Musik es fara, com és habitual, l'any vinent, i tot i que encara és aviat per donar una data per a l'acte que inclou el concert final, tindrà lloc al voltant de finals de maig o principis de juny de 2009. Els premis de l'edició 2008 es repartiran en 2.000 euros per als primers classificats, 900 per als segons i 600 per als tercers. Els primers classificats es beneficiaran, a més de la dotació econòmica corresponent, d'una campanya promocional en l'àmbit de les Terres de l'Ebre.