ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 12/09/2008
Detencions produïdes per la Policia Local de Tortosa

La Policia Local de Tortosa ha efectuat darrerament un seguit d'actuacions que han permés detenir a pressumptes responsables d'un seguit de delictes comesos al municipi. Per una banda, la Policia Local va detenir a finals d'agost a M. G., de nacionalitat paquistanesa i nascut el 1983, com a presumpte responsable d'un delicte d'estafa consistent en el cobrament per avançat de diners amb la promesa d'obtenir permisos de residència i de treball, i també en el cobrament de diners com a entrada per a comprar pisos al municipi de Casp, desapareixent posteriorment a l'obtenció d'aquesta quantitat econòmica.



També es va produïr la detenció de d'un menor de 16 anys, presumpte autor de diversos robatoris amb intimidació després de diferents denúncies rebudes referents a sustracció d'aparells de telefonia mòbil i petites quantitats econòmiques a d'altres menors a la zona de Remolins i nucli antic. En l'operatiu, els agents van aconseguir imputar-li tres delictes de robatori amb intimidació.



En una altra actuació, La Policia Local va detenir, a finals d'aquest passat mes d'agost, a J. J. D. M., nascut a Tortosa el 1965, per un robatori en interior de domicili particular. Al ser sorprès in fraganti pel propietari, va donar-se a la fuga, sent detingut posteriorment per la Policia Local a partir de la descripció feta per aquest.



Finalment, el passat 1 de setembre la Policia Local va detenir també a A. G., nascut a Lituània el 1988 i veí de Tortosa per un delicte de robatori amb violència. El detingut va fer una estrebada a la bossa-moneder d'una persona que es trobava a les immediacions de l'estació de RENFE, a la ronda Reus. un grup de persones, entre les quals es trobava una caporal dels Mossos d'Esquadra fora de servei, el va retenir fins l'arribada de la Policia Local.