ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 04/09/2008
El Cònsol del Japó visita Tortosa

El Cònsol del Japó a Barcelona, Teruaki Nagasaki, ha visitat la nostra ciutat amb motiu de la inauguració de l'exposició "Les belleses d'Urushi", que forma part del VI Festival Internacional Ebre Terra de Vent. Prèviament, Nagasaki ha estat rebut per la corporació municipal i s'ha reunit amb l'alcalde de Tortosa.



Nagasaki va signar al Llibre d'honor de l'Ajuntament i després es va desplaçar, acompanyat per l'alcalde i pels regidors, fins a l'antic cinema Fèmina, on va inaugurar l'exposició. Bel va destacar l'entusiasme amb què el Cònsol va rebre la invitació per visitar Tortosa.



En la recepció a l'Ajuntament, Nagasaki es va comprometre a treballar per enfortir les relacions empresarials entre Tortosa i el Japó i va expressar el seu agraïment perquè l'edició d'enguany del Festival Ebre Terra de Vent estigui dedicat al país nipó. En l'exposició, el director del Festival, Xavier Bertomeu, va referir-se al material exposat com "l'art decoratiu per excel'lència al Japó", mentre que l'alcalde de Tortosa va agrair a Bertomeu "l'entusiasme i l'esforç" que posa en la celebració del Festival Ebre Terra de Vent.



Posteriorment a la inauguració de l'exposició, el Cònsol es va desplaçar a la Cambra de Comerç de Tortosa, on va ser rebut per la Junta, i després van mantenir una reunió amb l'alcalde i amb empresaris del territori vinculats al Japó.