ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 27/06/2008
Els cursos de cuina del Renaixement "obren boca" tot preparant la XIII edició de la Festa
Els tallers gastronòmics, impartits per Margaret Nofre i Joan Forcadell, han acollit una trentena d'inscrits

La regidoria de Festes de l'Ajuntament de Tortosa ha tornat, un any més, a posar en marxa els cursos de
cuina del Renaixement, una activitat molt esperada que serveix de tret de sortida a la celebració de la Festa
del Renaixement. Per a impartir els tallers d'enguany, s'ha comptat amb la presència dels restauradors
Margaret Nofre, del restaurant Sant Carles, i de Joan Forcadell, del restaurant Rosa Piñol.


En un primer taller, que va tenir lloc els passats dies 11 i 12 de juny, van participar-hi cuiners professionals
dels restaurants La Torreta, El Riu, La Fusteria, Paiolet i L'Estudi. Margaret Nofre va desenvolupar la
preparació de receptes de la cuina renaixentista adaptades al paladar actual, utilitzant com a principals
ingredients l'abadejo, el corder, el salmó, la mel, i elements d'herbari com la sàlvia, la menta, la sajolida, la
ruda, el julivert o el fonoll.

Per una altra banda, ahir es va cloure el curs per a particulars, que s'ha celebrat
els dies 17, 18 i 19 de juny, i que ha acollit una vintena de persones. El taller ha anat a càrrec de Joan
Forcadell, del restaurant Rosa Piñol.
Els cursos han tingut lloc a la seu de l'empresa Iceberg 33 - Maheso, que ha cedit a la Festa del
Renaixement les seves instal'lacions, dotades amb una cuina perfectament condicionada per a aquesta
mena d'activitats.