ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 05/06/2008
Comencen els cursos de gastronomia del Renaixement

El proper 11 de juny comencen els cursos de gastronomia del Renaixement, un clàssic de la Festa que cada any guanya més adeptes. Els interessats ja poden inscriure-s'hi a la Botiga del Renaixement (977440901). Més informació a www.festadelrenaixement.org.



Un dels elements més populars entre el públic que gaudeix de les celebracions de la Festa del Renaixement de Tortosa ha estat, tradicionalment, l'apartat gastronòmic, amb una àmplia i reeixida oferta de plats i especialitats que ha col'laborat a promoure i difondre la Festa més enllà de la ciutat i de les Terres de l'Ebre.



Entre les activitats de caire gastronòmic que incorpora la Festa destaquen els cursos de cuina, dels quals se n'han celebrat ja diferents edicions, i que arriben una vegada més en aquesta XIII Festa del Renaixement de Tortosa. Dins d'aquests cursos, i amb una doble vessant adreçada a professionals del sector i a particulars, es treballen especialitats preparades amb ingredients amb els quals es cuinava a l'època, adaptant les antigues receptes al gust del consumidor actual, però respectant l'essència original del plat.



La inscripció per als cursos es pot fer a la Botiga del Renaixement, a la plaça de la Cinta; al telèfon 977 44 09 01 o a l'adreça de correu electrònic info@festadelrenaixement.org.



Curs de Cuina del Renaixement per a professionals del sector Impartit per Margaret Nofre (restaurant St. Carles) Lloc: Pol. Ravaleta Nau Congelats Maheso Dies: 11 i 12 de juny Horari: de 17 a 19,30h.



Curs de Cuina del Renaixement per a particulars Impartit per Joan Forcadell (restaurant Rosa Piñol) LLoc: Pol.Ravaleta Nau Congelats Maheso Dies: 17,18 i 19 de juny Horari: de 17 a 19,30h.



Les places són limitades.