ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 04/06/2008
L'Ajuntament de Tortosa finalitza la urbanització d'una nova zona residèncial a l'EMD de Jesús
L'actuació permetrà la creació de fins a 99 habitatges. El nou entramat urbà inclou nous vials, un parc i contenidors soterrats.

L'Ajuntament de Tortosa ha conclòs la urbanització d'una nova zona residencial a l'EMD de Jesús que permetrà la construcció de 99 habitatges en edificacions baixes -de planta baixa + 2 plantes pis- amb un sostre edificable total de 10.409 m2. L'actuació urbanística, que ha executat la societat municipal GUMTSA i que financien els 7 propietaris pel sistema de cooperació, està ubicada a l'àrea compresa entres els carrers Sèquia, Garcia i Maria Rosa Molas. La superfície total d'aquesta nova zona residencial ocupa 7.393 m2, dels
quals 3.469 m2 correspon a les parcel'les, i la resta als vials i equipaments. El cost d'aquest projecte ha estat de 699.480 euros i la seva execució ha durat aproximadament un any.



Les dotze parcel'les resultants, de superfícies compreses entre els 100 m2 la més petita i 540 m2 la més gran, disposen d'una zona verda, de 744 m2, amb un parc infantil. També s'ha habilitat un altre espai on hi ha l'estació transformadora elèctrica i una illa de contenidors soterrats.



L'alcalde de Jesús, Pere Panisello, ha afirmat que aquesta és una obra molt important per al poble des del punt de vista urbanístic, ja que "no teníem una oferta adequada d'habitatge", i també des del punt de vista social perquè "Jesús guanya una nova zona verda i dignifica una important àrea urbana situada al bell mig del poble". Panisello ha agraït als veïns la seva col'laboració per haver tirat endavant aquest projecte i ha avançat que hi ha algunes promotores que han adquirit parcel'les, mentre que d'altres corresponen a
propietaris que edificaran la seva pròpia casa. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, que ha reconegut la "importància estratègica" d'aquesta actuació urbanística, ha presentat els detalls del projecte juntament al president de l'EMD i a la tinent d'alcalde d'Urbanisme, Meritxell Roigé.