ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 13/05/2008
Èxit dels esportistes tortosins a la XIX edició dels Jocs Juvenils Europeus

Durant tot aquest passat cap de setmana, Tortosa ha estat la seu dels XIX Jocs Juvenils Europeus de les Ciutats Agermanades que es celebren bianualment des de 1972. Esportistes de les ciutats d'Avinyó, Tortosa, Tarragona, Wetzlar, Siena, Le Puy-en-Velay i Alcanyís han competit en diferents modalitats en una edició que ha estat marcada per inclemències meteorològiques que van impedir que les disciplines que estava previst realitzar a l'aire lliure es desenvolupessin amb normalitat. Tots els partits de Tennis programats van haver de ser suspesos, i només el diumenge al matí, i en el breu respir que la pluja va concedir, es van poder jugar les competicions d'Atletisme a la pista d'Amposta.



Finalment, la classificació general d'aquests jocs ha estat la següent: 1er. lloc: Avinyó; 2on. lloc: Tortosa; 3er. lloc: Tarragona; 4rt. lloc: Wetzlar; 5è. Lloc: Siena; 6è lloc: Le Puy-en-Velay, i 7è lloc: Alcanyís.



Els esportistes tortosins han obtingut aquesta excel'lent segona classificació destacant amb la medalla d'or obtinguda a Natació, la de plata a Handbol, i novament la d'or compartida en Atletisme amb la ciutat de Tarragona, amb la qual es va produir un empat.



El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa, Pere Panisello, ha expressat la seva satisfacció pels resultats obtinguts, 'tot i que, encara que la resta s'ha desenvolupat sense incidències, no s'ha pogut jugat al Tennis per causa de la pluja". Panisello ha volgut, així mateix, 'agrair molt especialment als col'laboradors, esportistes, entrenadors i entitats la seva implicació en aquests jocs".

Per la seva banda, el regidor d'Agermanaments de l'Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, ha volgut agrair la participació de totes les ciutats presents, destacant la jornada turística i cultural que els equips visitants van realitzar el diumenge per la ciutat de Tortosa, 'tot i que les possibilitats van quedar una mica retallades pel mal temps".



L'acte de cloenda va tenir lloc al Pavelló Firal amb la presència de totes les delegacions i dels seus representants. En el transcurs d'aquest acte, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va fer l'entrega simbòlica de la bandera de la Unió Europea a Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, ciutat que organitzarà els propers jocs dintre de dos anys.