ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 02/05/2008
La Cursa i Caminada Popular de Tortosa aplega un total de 752 participants

Un total de 752 participants es van donar cita a la IX Cursa Popular i V Caminada Ciutat de Tortosa ?Gran Premi Pam i Toc' que va transcòrrer l'1 de maig per diferents carrers de la ciutat. Es tractava de la recuperació d'una prova urbana amb una distància de quatre quilòmetres i que recorria fonamentalment l'arteria principal de la ciutat, l'avinguda de la Generalitat, carrers del centre comercial, el Pont de l'Estat i el Passeig de l'Ebre, per tornar al mateix lloc del punt de sortida, el Parc Municipal.



La cursa, oberta a tothom i a totes les edats, tornava a disputar-se després d'uns anys sense haver-se convocat amb el patrocini de la firma Pam i Toc i amb l'organització de l'Ajuntament de Tortosa, el Consell Esportiu del Baix Ebre i el Club Atletisme Terres de l'Ebre.
La prova establia dos tipus de fórmules de participació, una per a aquells que volien cobrir la distància dels quatre quilòmetres en forma de cursa ràpida, i una altra per aquells que feien el recorregut en forma de caminada.



En el terreny competitiu la victòria en la categoria masculina va ser per Llorenç Sales, de La Galera, esportista de l'Agrupació Atlètica de Catalunya, que va emplear un temps de 12'33', en segona posició va entrar Juan A. Añon de La Sénia, del mateix club amb un temps de 13'00', seguit de Pau Marzà de Xerta del Club Atletisme Terres de l'Ebre amb un temps de 13'09'. En categoria femenina Gemma Colomé i Mireia Guarner de l'Atletisme Terres de l'Ebre, van arribar en primera i segona posició i pràcticament amb el mateix temps de 15'20'. El tercer lloc va ser per Ingrid Pino de Benissanet i atleta del Club Atletisme Ascó amb un temps de 15'26'. També van rebre premi el participant més jove i el de més edat, obsequis que van endur-se Marta Carles Favà un nadó de només de? dos mesos d'edat que va fer els quatre quilòmetres en el cotxet de passeig portat pel seu pare, i? Federico Pastor Mario de 76 anys d'edat.

Pere Panisello, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa i president del Consell Esportiu del Baix Ebre, no podia amagar la seva satisfacció per l'exit de la convocatòria: 'Sabíem que el fet de no haver fet la cursa durant un temps podria retraure la participació, però la veritat és que al final la xifra de participants ha estat molt bona, demostrant-se que la gent tenia ganes de tornar-la a tenir. Penso que l'organització ha estat a un alt nivell gràcies sobretot a la implicació dels voluntaris, i que la implicació de les entitats esportives la ciutat amb una bona presència a la cursa també ha resultat molt positiva".