ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 25/04/2008
El Teatre Auditori Felip Pedrell registra plens històrics en la programació gener-abril 2008


El regidor de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, Joan Caballol, ha presentat les novetats de la programació maig-juny-juliol 2008 del Teatre Auditori Felip Pedrell , una programació eclèctica i amb ofertes per a públics d'edats i preferències molt diferents. Pel que fa a la programació gener-abril que tot just es clou aquest mes, Caballol s'ha mostrat molt satisfet amb els espectaculars resultats obtinguts: 'aquesta darrera programació ha registrat plens històrics, com feia molts anys que no es produïen al Teatre Auditori Felip Pedrell, i això ha estat fruit de l'esforç i el bon fer de la gent de l'àrea de Cultura, especialment de l'apartat de programació, i també dels tortosins i tortosines que han respòs a aquesta proposta d'una manera molt important". Cal recordar que es va apostar per obres com 'A la Toscana", 'Carta d'una desconeguda", o 'Stalin", produccions que ja venien precedides d'un ampli ressò mediàtic a rel de la seva estrena a la cartellera de Barcelona.



A la propera programació que s'encetarà el mes de maig tampoc hi falten les produccions de primera línia, com el que es pot considerar el plat fort de la temporada, 'El lazarillo de Tormes", dirigida i interpretada per Rafael Alvarez 'El Brujo", amb versió sobre el text anònim castellà del recentment desaparegut Fernando Fernán Gómez. El mític autor teatral italià Luigi Pirandello també hi serà present amb una de les seves obres clau, 'L'home, la bèstia i la virtut", amb direcció de Pep Pla i amb Eduard Farelo i Jordi Martínez en els principals papers. Finalment, 'K. L. Reich" ens aproparà al drama dels presoners dels camps de concentració en aquesta adaptació de l'obra del mateix nom de Joaquim Amat Piniella, actualment llibre de lectura obligatòria de Batxillerat.



No hi falten tampoc les habituals propostes per a tota la família, aquesta vegada amb la presència a l'escenari del Teatre Auditori Felip Pedrell del Teatre Nacional de les Marionetes de Praga amb 'Don Giovanni", adaptació de l'òpera clàssica de W. A. Mozart. L'altre espectacle de tall infantil serà 'Sóc un pallaso", amb l'actor Claret Clown.



L'apartat musical oferirà la 'Festa de la Música", amb el Cor Flúmine, en una celebració que es sumarà a la que simultàniament es farà a més de cent països dels cinc continents. Tanmateix, tindran lloc les edicions de la XV Mostra de Jazz (30 de juny al 6 de juliol), i del 28è Festival de Música Felip Pedrell (16 al 24 de juliol) el qual canvia de dates per anar paral'lel amb el III Curs/Stage Internacional de Música, que també porta el nom de l'il'lustre músic tortosí, i que complementarà el festival d'enguany amb concerts al carrer a càrrec dels alumnes.