ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 23/04/2008
Tortosa celebra de l'1 al 4 de maig la fira multisectorial Expoebre

La fira multisectorial Expoebre obrirà les seves portes el proper dia 1 de maig amb més de 330 expositors. Per segon any consecutiu, l'Expoebre es celebrarà al nou recinte firal de Remolins, on disposa d'una superfície d'uns 15.000 metres quadrats útils, 5.000 dels quals són coberts dins del pavelló. Entre els sectors que s'hi poden trobar a la fira, destaca la maquinària agrícola, l'automoció, l'artesania i una representació de tots els sectors econòmics (electrònica, construcció, allotjament i restauració, etc.), així com també de les principals institucions i entitats del territori.Enguany com a novetat, s'incorpora el sector de la nàutica amb dos importants expositors. 'L'Expoebre és una fira consolidada però tot i així cada any intentem ampliar els sectors que hi són presents i oferir una major oferta de productes, serveis, activitats i informació als nostres visitants perquè sigui una fira atractiva tant per professionals com per públic en general', ha dit el regidor de Promoció Econòmica, Ricard Forés, qui ha presentat avui la programació de l'edició d'enguany.


La inauguració de la fira tindrà lloc a les 12.00 hores i serà a càrrec de la Cambra de Comerç de Tortosa, que enguany celebra el seu centenari. Una menció especial es mereix també el saló del Medi Ambient, Ebreambient, on es concentren les institucions, empreses i serveis relacionats amb l'estalvi de recursos naturals i energètics d'acord amb criteris de sostenibilitat. I també les activitats paral'leles com el Torneig Josep Otero Ciutat de Tortosa, les jornades tècniques de l'oliva, la conferència sobre el canvi climàtic, la piraguada popular, el 26è Concurs de Novetats i Productes i d'estands d'Expoebre, etc.


Crida a desplaçar-se amb transport públic

El regidor de Promoció Econòmica, Ricard Forés, ha fet també una crida a la ciutadania perquè aquests dies es desplacin fins a Remolins amb transport públic, a fi d'evitar els col'lapses de trànsit a la ciutat. L'Ajuntament de Tortosa ofereix un servei de busos gratuïts que traslladaran a la gent fins a la zona de Remolins cada 15 minuts des de les 9.45 hores fins a les 23.15 hores. Aquest bus tindrà parada als següents punts: Palau Fira, passeig de Ribera, plaça Escorxador, Plaça Paiolet, darrera el mercat del Peix, Avda. Lleida (darrera el parc Teodor Gonzàlez), Auditori Municipal, pont del Mil'lenari. Totes les parades de bus, així com els aparcaments habilitats, estaran degudament senyalitzat. A més, l'empresa HIFE també reforçarà la freqüència de pas de la L-1 a Remolins durant la celebració de l'Expoebre.