ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 09/07/2024
La Policia Local de Tortosa investiga un accident de trànsit al pont del Mil·lenari que provoca dues víctimes mortals
L'accident va tenir lloc per l'encalç d'un vehicle dels Mossos i una moto que circulaven en sentit Roquetes, una de les víctimes va ser localitzada al riu
La Policia Local de Tortosa investiga les causes de l'accident de trànsit que va tenir lloc ahir a la nit al pont del Mil·lenari, en què es van veure implicats un vehicle policial dels Mossos d'Esquadra i una motocicleta que circulaven en sentit Roquetes. El vehicle policial circulava amb llums prioritàries i, per causes que s'estan investigant, va encalçar la motocicleta amb dos ocupants.

L'accident va provocar dues víctimes mortals, els dos ocupants de la motocicleta. Una de les víctimes va ser localitzada a la via, mentre que l'altra va caure al riu Ebre i es va trobar després d'iniciar un dispositiu de recerca en què van intervenir 13 dotacions de Bombers, entre les quals les embarcacions dels parcs de Tortosa i Móra d'Ebre, vehicles d'Amposta amb planxes de rescat, els submarinistes del Grup d'Actuacions Especials, el Grup Caní de Recerca amb gossos de venteig i vehicles lleugers de coordinació i comandament.

Pel que fa a la recerca de la víctima que va caure al riu es va dur a terme en una àrea estimada de 3,9 quilòmetres, entre el pont del Mil·lenari i l'illa dels Bous, tant a dins al riu com als marges fluvials i a terra. Finalment, el cos va ser localitzat dins del riu a uns 400 metres del pont des d'on hauria caigut l'accidentat.

També es van desplaçar al lloc dels fets dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques de Catalunya i efectius de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.