ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 14/04/2008
L'Ajuntament convoca un premi per escollir el cartell anunciador de la Festa del Renaixement

L'Ajuntament de Tortosa ha obert la convocatòria del concurs per a la selecció del cartell anunciador de la Festa del Renaixement d'enguany que es celebrarà del 24 al 27 de juliol. La participació és oberta, tot i estar dirigida preferentment als creatius i persones relacionades amb el món de l'art i el grafisme. El cartell guanyador obtindrà un premi de 900 euros i representarà arreu la imatge de la Festa per a aquest any 2008.


Les obres hauran de ser originals i inèdites i no podran ser adaptacions o modificacions d'obres anteriors. Cadascun dels participants podrà presentar un màxim de dos cartells i en el text haurà d'aparèixer obligatòriament XIII Festa del Renaixement. L'esplendor d'una ciutat al segle XVI, les dates de celebració i els logotips, així com un espai reservat per patrocinadors i crèdits. D'altra banda, l'Ajuntament oferirà als participants que així ho sol'licitin imatges de la Festa, si ho consideren oportú per l'elaboració del treball.


El termini de presentació de les obres finalitza el proper 2 de maig. Les obres s'han de portar al registre general de l'Ajuntament de Tortosa i entregar-les baix pseudònim. El jurat és reunirà la setmana següent i posteriorment es farà la presentació del cartell de la XIII Festa del Renaixement i l'entrega del premi.
Les bases es poden consultar a la web wwww.tortosa.cat o www.festadelrenaixement.org



L'obra premiada passarà a ser propietat de l'Ajuntament.