ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 07/04/2008
Torna la Cursa Popular de Tortosa

Després d'uns anys en els quals no s'havia reeditat, el proper 1 de maig torna la Cursa Popular Ciutat de Tortosa, un dels esdeveniments esportius de caràcter col'lectiu més tradicionals a la capital del Baix Ebre. Aquesta prova urbana arriba així a la seva novena edició, i incorpora també la V Caminada Ciutat de Tortosa, dissenyada -amb el mateix recorregut que la cursa- per a que tothom hi pugui participar: 'És important que des de l'àrea d'Esports -ha dit el regidor Pere Panisello- estimulem la pràctica de l'exercici físic, i per això hem preparat aquesta doble activitat per a que tothom hi prengui part. El que farà realment popular aquesta cursa serà la participació de quantes més persones millor".



La cursa és organitzada pel Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa, el Consell Esportiu del Baix Ebre i el Club Atletisme Terres de l'Ebre, amb el suport de la Diputació de Tarragona i de les botigues Pam i Toc, les quals patrocinaran un sorteig de material esportiu entre els participants. Tanmateix, es donaran trofeus als tres primers classificats en les categories femenina i masculina, i premis especials al participant més jove, al de més edat, al col'legi i club amb més nombre d'inscrit i al participant arribat de més lluny.



La festa esportiva començarà a les 10.30 hores davant del Parc Municipal i tindrà un circuit urbà. La cursa és oberta a persones de totes les edats, que poden inscriure's fins el 28 d'abril a través d'Internet (www.pamitoc.com), per correu electrònic o trucada telefònica al Consell Esportiu del Baix Ebre ( 977 510 460 - cebe.baixebre@baixebre.cat), al Patronat Municipal d'Esports de Tortosa (977 500 546), o a les botigues Pam i Toc de l'avinguda Generalitat i el carrer Cervantes de Tortosa.