ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 10/05/2023
El festival Nomad torna a Tortosa amb la tercera edició, amb 'food trucks' i música en directe del 19 al 21 de maig
El parc Teodor González tornarà a acollir l'activitat, que s'allargarà des del divendres a la tarda fins al diumenge a la nit
Un any més, Tortosa tornarà a viure una nova edició del festival Nomad. Ho farà el cap de setmana del 19 al 21 de maig, amb una nova tercera edició que s'emmarca en les accions de promoció de la ciutat durant tota la campanya de primavera, que es van donar a conèixer al març.

El Nomad tornarà a tindre com a ubicació el parc Teodor González. Allà, durant tres dies hi haurà una combinació de gastronomia (amb una desena de furgoteques), disseny (amb parades d'art, il·lustració, joieria, artesania o complements, entre d'altres) i música en directe (amb un seguit de concerts amb bandes de tribut a grans referents del pop estatal i internacional).

El festival arrancarà el divendres 19 a les 17 h i s'allargarà fins passada la mitjanit. Dissabte, també es desenvoluparà de les 17 h a la 1 h, i diumenge l'activitat arrancarà al matí, a les 11 h, i s'allargarà fins les 23 h. L'accés és gratuït.

Pel que fa a l'apartat musical, hi haurà quatre concerts: el divendres 19, a les 22.30 h, amb el grup Estopaos, banda de tribut al grup Estopa. Dissabte 20, a les 22.30 h, amb l'actuació d'una formació de tribut al grup suec ABBA. Diumenge 21, a les 12.30 h, concert de la violinista Astrid Torrente i, a les 19 h, concert de Mint Valley, amb versions d'U2, Coldplay o Lady Gaga, entre d'altres.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha incidit en el gran nombre de propostes que tenen lloc estes setmanes a la ciutat, i que volen dinamitzar l'activitat comercial i de serveis. Com les que s'han dut a terme amb motiu del dia del pare i del dia de la mare, com les accions impulsades conjuntament amb la federació de comerç Tortosa Més coincidint amb Expoebre, o com les que tindran lloc durant este cap de setmana: hi destaquen la mostra de vermuts que tindrà lloc diumenge 14 a la plaça de la Cinta, la Fira de l'Oli i de la Garrofa de les Terres de l'Ebre, a Jesús, o una nova edició de l'Artxibarri, que tindrà lloc este divendres 12 a la plaça dels Dolors i la plaça de l'Àbsis.