ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 01/05/2023
Expoebre tanca portes amb el lliurament de premis als millors estands i productes d'una edició més multitudinària
L'edició d'enguany ha suposat la consolidació de les propostes introduïdes l'any passat amb la robòtica i la música com a protagonistes
Expoebre ha tancat portes este dilluns a la 77a edició amb un molt bon balanç. Pel recinte firal de Tortosa hi ha passat més gent que en l'edició passada, que també ha comptat amb més presència d'expositors i de marques. El resultat, segons ha destacat l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, "ha permès superar les bones expectatives que teníem quan vam començar a treballar l'edició d'enguany" i, a la vegada, subratllen "la gran qualitat dels productes, serveis i estands" que han estat presents a Expoebre.

Dos dels espais que han captat molta atenció per part dels visitants han sigut els que es van introduir com a novetat a l'edició de l'any anterior: el saló de robòtica, noves tecnologies i intel·ligència artificial, EbreTech, i l'espai de lleure, furgoteques i música en directe, Taste & Fasion. Enguany, estos dos espais han tornat a generar molt d'interès per part dels visitants, que hi han passat a la recerca d'experiències. També han generat molta activitat la resta de sectors clàssics presents a Expoebre, amb una gran presència del sector de l'automoció, i també han tingut bona rebuda les novetats a l'exterior del recinte firal, amb el nou Espai Vi per degustar la producció vinícola del territori.

"El que fa que Expoebre siga un èxit és que la gent hi confia, hi venen i repeteixen visita, que és un dels objectius que fomenten els canvis incorporats durant les últimes edicions", ha remarcat l'alcaldessa.

La 77a edició d'Expoebre ha viscut un dels últims actes este dilluns amb el lliurament de premis als millors estands, productes i serveis presents a la fira: el reconeixement al millor estand ha sigut per a l'empresa Also Casals. En esta categoria també han rebut accèssits els estands de Leroy Merlin i Gascó Joguines. Pel que fa al saló Ebreambient, el premi al millor estand ha sigut per a Reciclatge Forés. En el cas d'EbreTech, el premi ha anat a l'empresa Pentamatik, mentre que Erde Joyas ha rebut el reconeixement dins del saló Celebrem. El premi al millor producte o servei ha sigut per a Autoescoles Montesó, amb accèssits per a Mediterrani Salut i Noah Ecoliving.