ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 08/11/2022
Les obres al carrer Barcelona emprenen un segon tram a partir de dimecres
L'avenç de les obres de remodelació del carrer Barcelona fa que a partir de demà dimecres s'inicie un altre tram de l'actuació prevista
Concretament, entre els carrers Puigcerdà i la Bisbal. Això comportarà afectacions al trànsit i a la mobilitat en esta zona, tant al carrer Barcelona com en alguns carrers perpendiculars.

Per tal de dur a terme els treballs, es retiraran temporalment els aparcaments del carrer Martorell, que passarà a tindre doble sentit de circulació, amb entrada i sortida per l'avinguda del Canigó. Això ha de permetre l'accés del veïnat als pàrquings d'este carrer així com facilitar l'arribada fins a la farmàcia.

Pel que fa als immobles situats a l'altra part del carrer Barcelona, entre els quals els carrers Martorell, Figueres, Tossa de Mar o Puigcerdà, caldrà arribar-hi a peu fins que les obres de millora del carrer no permeten recuperar l'accés rodat.

L'Ajuntament demana disculpes per les molèsties inevitables que provoquen les obres a la via pública. Així mateix, prega que la ciutadania seguisca la senyalització temporal i les indicacions de la Policia Local.

Fins a este moment, els treballs s'han centrat en el tram entre la rotonda de la plaça de la Unió i el carrer Puigcerdà, del qual ja s'ha reobert al trànsit la primera part. Així mateix, també s'està habilitant el nou accés que connectarà el carrer Perelló i la rotonda de la Unió, que generarà una nova via de sortida cap al pont de Tirant Lo Blanc.