ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 03/11/2022
L'Ajuntament de Tortosa inicia la modificació del planejament per a poder construir el pavelló dels Josepets
El ple ordinari de dilluns porta a aprovació inicial la modificació puntual del POUM, en l'àmbit del recinte educatiu que es troba en estat de ruïna
El ple ordinari de novembre portarà a votació l'aprovació inicial de la modificació puntual del POUM, referent a la fitxa que recull l'antiga escola de Sant Josep, al barri del Rastre. Es tracta d'una modificació necessària per tal de poder tirar endavant el projecte de construcció del nou pavelló projectat a una part de l'antic complex educatiu dels Josepets. Concretament, el canvi al planejament ha de permetre dur a terme l'enderroc de les aules situades al costat del carrer Callao, que actualment presenten un estat de ruïna. Pel que fa a la resta de l'antiga escola dels Josepets, es mantindran els edificis que conformen el complex.

En este espai, l'Ajuntament de Tortosa té previst construir el nou pavelló de la ciutat, amb el qual vol esperonar la reactivació del barri del Rastre i del centre històric. El jurat del concurs de projectes mitjançant la llei d'arquitectura ja ha definit que l'arquitecte Josep Camps siga l'encarregat de preparar el projecte de construcció de l'equipament. L'avantprojecte presentat per l'estudi de Camps va ser escollit entre les cinc propostes presentades ja que era el que s'adequava millor a les actuals instal·lacions dels Josepets i el que hi tenia un menor impacte.

Els terminis de la modificació del planejament i de la redacció del projecte fan que els primers treballs estiguen previstos durant el primer trimestre de l'any que ve.

El ple ordinari també inclou a l'ordre del dia la proposta per definir una comissió d'estudi per a avaluar la creació del servei públic de llar d'infants al municipi de Tortosa, que s'unirà a les ja existents als cinc pobles de Jesús, Bítem, Campredó, els Reguers i Vinallop.

De la mateixa manera, la sessió donarà compte de la renúncia d'Enric Roig a la seua acta de regidor.