ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 03/06/2022
L'Oficina Local d'Habitatge de Tortosa tramitarà les ajudes de lloguer a jóvens
Les subvencions van adreçades a persones d'entre 18 i 35 anys i l'atorgament es fa per concurrència no competitiva
L'Oficina Local d'Habitatge de Tortosa tramitarà, a partir de dimecres 8 de juny, les subvencions del Bo Lloguer Jove 2022. Es tracta de les ajudes que la Generalitat de Catalunya posa a disposició dels jóvens d'entre 18 i 35 anys (inclosos) per a que puguen disposar d'un habitatge o habitació en règim de lloguer.

L'oficina d'habitatge de Tortosa estarà a disposició d'aquelles persones que necessiten assistència per tal de tramitar les sol·licituds per a les ajudes. La convocatòria està oberta a totes les persones amb residència legal a Catalunya, i que l'habitatge o habitació arrendada o cedida siga la residència habitual i permanent. També es tenen en compte els ingressos de la unitat de convivència del domicili, i s'estableixen topalls pel que fa al preu de lloguer de l'habitatge, en el cas de les Terres de l'Ebre, en 600 euros. El procediment fixat pel departament d'Habitatge de la Generalitat estableix que l'atorgament de les ajudes anirà en relació a l'ordre de demanda (concurrència no competitiva).

Tots els requisits es poden consultar a la web d'Habitatge (https://habitatge.gencat.cat/ca/ambits/convocatories-ajuts-habitatge/subvencions-bo-de-lloguer-jove/).

L'horari d'atenció al públic de l'Oficina Local d'Habitatge de Tortosa és de 9 a 12 h.