ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 18/05/2022
Tortosa continua l'arranjament de voreres a Vora Parc amb la renovació del paviment i l'enllumenat al carrer Joan Miró
Posteriorment també s'actuarà a les voreres del carrer Soriano Montagut, així com a altres punts del Temple, com els carrers Marina, Ciutadella i ronda Docs
L'Ajuntament de Tortosa està duent a terme una nova actuació per a la renovació de voreres a l'àmbit de Vora Parc, dins de les obres de millora que du a terme al conjunt de tot el municipi. Després que en els últims mesos ja s'hagués actuat als carrers Rosa Maria Molas, Mossèn Manyà i Sebastià Juan Arbó, dins de l'àmbit de Vora Parc, ara les obres s'estenen a un tram del carrer Joan Miró.

L'actuació permet arranjar algunes zones que presentaven desperfectes pel creixement expansiu de les arrels de l'arbrat. A més, es dona continuïtat a les actuacions anteriors mitjançant l'ús del mateix tipus de paviment: una combinació de materials de color terra vegetal i de gris amb pigments negres.

Així mateix, l'actuació també suposa la substitució de la línia d'enllumenat públic, fet que permetrà millorar el servei. Això inclou la renovació de totes les lluminàries, que passaran a ser de tecnologia LED, més eficients i amb un estalvi energètic. En total, l'actuació se centra en un espai d'uns 1.000 metres quadrats i té un cost de 139.000 euros.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha avançat que, paral·lelament, l'Ajuntament ja treballa en el següent projecte que actuarà sobre l'àmbit de Vora Parc i que s'iniciarà durant els pròxims mesos: suposarà l'arranjament del carrer Soriano Montagut, amb una previsió pressupostària de 360.000 euros. Amb esta quantitat, les actuacions efectuades a l'àmbit de Vora Parc durant l'últim any i mig suposen un volum d'inversió de poc més d'un milió d'euros. "És una gran inversió, que hem fet de manera consensuada amb l'associació de veïns del Temple, i que era necessària per a millorar les voreres i seguir fent que Tortosa siga una ciutat més amable per a les persones i més sostenible", ha assenyalat l'alcaldessa.

A més de les actuacions a l'àmbit de Vora Parc, pròximament també s'iniciaran obres de millora a les voreres d'altres carrers del Temple, com Marina o Ciutadella. També a la ronda Docs, on a més de renovar les voreres i l'enllumenat, també s'habilitarà un tram de carril bici.