ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 03/01/2022
Tortosa aprova els preus públics per als espectacles de la temporada de teatre i arts escèniques fins a l'estiu
La programació, amb disset propostes, manté els descomptes per conceptes com famílies nombroses o majors de 65 anys, i fixa en 6 € les entrades fins als 25 anys
L'Ajuntament de Tortosa ja ha definit els preus dels espectacles que conformaran la temporada teatral i d'arts escèniques des del gener i fins a l'estiu. En total, disset propostes que abracen diversos àmbits, amb el teatre, la música o la dansa com a disciplines més destacades. Uns espectacles que es donaran a conèixer la setmana que ve, i que comptaran amb alguns noms molt coneguts del panorama teatral, així com alguns noms d'autors i intèrprets ebrencs.

Com és habitual al primer mes ordinari de cada any, esta tarda s'han aprovat els preus públics per a accedir a les propostes. Es mantenen les bonificacions existents per a diversos col·lectius: una de les més destacades és la que fa referència als menors de 25 anys, que continuen tenint l'opció d'adquirir les entrades a un preu únic de 6 euros. D'esta manera es vol afavorir que este sector de la població puga tindre accés de manera més fàcil als espectacles.

També es mantenen la resta de bonificacions: del 30% per als titulars del Carnet Jove, els membres de la Banda Municipal de Música de Tortosa, l'alumnat de l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa i els actors i actrius membres dels grups de la Coordinadora de Teatre Amateur Baix Ebre. També als grups d'espectadors a partir de 16 persones. Juntament amb estos descomptes, també s'aplica el 20% de reducció sobre el preu de les entrades per als majors de 65 anys, les persones aturades, els titulars del carnet de família nombrosa o monoparentals, els socis del TR3SC i grups de persones d'entre 8 i 15 persones. Finalment, s'aplica una rebaixa del 10% per als titulars del carnet de la Xarxa Pública de Biblioteques.

A més dels descomptes, també s'han preparat tres tipus d'abonaments: l’abonament de temporada, que dona accés als 11 espectacles més grans de la programació, té un preu de 96 euros. Això representa un estalvi del 40% sobre el preu de les entrades per separat. El segon abonament, per a sis espectacles, té un preu de 66,50 euros, mentre que el tercer abonament, per a quatre espectacles, el té de 64 euros.