ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 12/05/2021
En marxa, les obres d'arranjament de les voreres del carrer d'Alcanyís i de l'entorn de la plaça 1 d'Octubre, a Ferreries
Els treballs suposen la renovació del paviment i la instal·lació de noves lluminàries de tecnologia LED, i continuaran amb una actuació a l'interior de la plaça
L'Ajuntament de Tortosa segueix duent intervencions d'arranjament a diverses voreres del municipi, dins del pla de millora de la via pública. Des de fa uns dies s'està actuant sobre les voreres del carrer d'Alcanyís, a Ferreries, per renovar el paviment existent. L'actuació s'està fent per trams per minimitzar l'afectació al veïnat. Ja s'ha completat un tram entre els carrers Olivera i València, i ara mateix s'està actuant sobre el tram que va del carrer València fins al carrer Tarragona. Una vegada completat, es repetirà l'actuació en la vorera situada a l'altre costat de la via, en el tram que va del carrer Olivera fins a la plaça 1 d'Octubre.

Esta intervenció permetrà renovar la zona de pas per a vianants, i a la vegada també contempla la renovació de l'enllumenat, que incorporarà tecnologia LED per aconseguir més eficiència lumínica i un estalvi energètic. De la mateixa manera, l'actuació deixarà a punt el tram central del carrer per poder-ne renovar l'asfaltatge en una intervenció posterior, dins del milió d'euros que el pressupost municipal preveu per a actuacions a la via pública.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha visitat este matí l'evolució de les obres acompanyada pel regidor de Serveis, Domingo Tomàs, el regidor del barri de Ferreries, Ximo Martorell, i el president de l'associació de veïns de Ferreries-Sant Vicent, Joan Carles Bonfill. Segons ha insistit, les actuacions de millora a la via pública van en la línia d'aconseguir una ciutat més amable per a la ciutadania.

Després de l'actuació en estos trams, les obres també continuaran a la vorera situada entre el carrer Alcanyís i el carrer Ulldecona. Així mateix, també es renovarà la vorera existent a la plaça 1 d'Octubre, entre el carrer Tarragona i el carrer Hernan Cortés. En total, la intervenció suposa una inversió de 85.000 euros.

Roigé ha avançat que posteriorment, i també dins del milió d'euros d'inversions per a via pública que s'inclouen al pressupost municipal, s'actuarà a les voreres interiors de la plaça 1 d'Octubre, així com també en una altra part històrica del barri de Ferreries, en carrers com Amor o Pina, en els quals es renovaran les voreres i l'asfaltatge.