ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 05/03/2021
L'Ajuntament de Tortosa incorpora tres vehicles 100% elèctrics a la flota de la Policia Local
Es tracta de dos motos i un turisme que funcionen amb bateria, i també s'instal·larà un nou punt de recàrrega a la plaça de la Immaculada de Remolins
L’Ajuntament de Tortosa ha adquirit un cotxe i dos motos amb motor elèctric perquè formen part de la flota de vehicles de la Policia Local. En concret, es tracta d’un turisme del model Nissan Leaf i de dos motocicletes del model Zero FXS 7.2, que funcionen 100% amb bateria.

Estos nous vehicles permeten ampliar el dispositiu existent a la Policia Local i, a la vegada, comporten un pas més en la renovació del parc mòbil municipal. El tinent d’alcalde i regidor de Seguretat i Mobilitat, Fernando Saporta, inscriu la compra d’estos tres vehicles en l’aposta que es ve fent des de l’Ajuntament per la sostenibilitat: “tant el cotxe com les dos motos disposen d’una autonomia i prestacions que permeten incorporar-los com a vehicles policials i hem volgut que fossen amb motor elèctric per reduir, tant com siga possible, les emissions de CO2”.

Juntament amb els tres vehicles, l’adquisició també inclou un nou punt de recàrrega per a vehicles elèctrics. En el decurs de les pròximes setmanes s’instal·larà a la plaça de la Immaculada, a Remolins, ampliant d’esta manera els punts existents al conjunt del municipi.