ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 28/02/2008
L'Ajuntament instal'la nova senyalització de l'Escola Oficial d'Idiomes i l'AP7, C12 i C42

L'Ajuntament de Tortosa ha instal'lat 33 nous cartells de senyalització informativa a la ciutat indicant la ubicació de l'Escola Oficial d'Idiomes de Tortosa i l'accés cap a l'autopista AP-7 (direcció Barcelona i València), la C12 (eix de l'Ebre) i la C42 (autovia-Tortosa-Aldea).


Concretament, s'han instal'lat 23 senyals indicant l'Escola Oficial d'Idiomes, una demanda de la mateixa escola que completa la senyalització dels centres educatius i universitaris de la ciutat. Els cartells, de color gris d'acord amb la normativa de la Generalitat de la senyalització informativa, s'han situat a les entrades de la ciutat (plaça Corona d'Aragó, Terres de l'Ebre i Bimil'lenari) i a l'avinguda de la Generalitat, Felip Pedrell i carrers de Ferreries, el centre i nucli antic. Els cartells indiquen com arribar a l'Escola, situada actualment al conjunt renaixentista dels Reials Col'legis, al carrer Sant Domènec.


Pel que fa a les senyals que indiquen com accedir a l'autopista, l'eix de l'Ebre i l'autovia, se n''han instal'lat un total de 10 en diferents punts, tant al centre com a les sortides de la ciutat per afavorir un millor accés dels usuaris

.