ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 21/02/2008
L'Ajuntament de Tortosa aprova inicialment el Pla Parcial Camí de Roquetes

La junta de govern local de l'Ajuntament de Tortosa va aprovar aquest dilluns inicialment el pla parcial Camí de Roquetes, que contempla un planejament urbanístic previst en el POUM d'ús residencial per donar sortida al creixement de la ciutat de Tortosa per la seva marge dreta. El desenvolupament d'aquest pla permetrà construir 473 nous habitatges i resoldrà la connexió urbanística amb la població veïna de Roquetes.


Es tracta d'un sector que enllaça el barri de Ferreries amb la població veïna de Roquetes i es situa al llarg de l'avinguda dels Ports. Aquest pla té una superfície de 73.500 metres quadrats i el seu objectiu és ordenar aquest sector en base a la ubicació d'usos residencials que resolguin la connexió amb el municipi veí de Roquetes. La regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé, ha explicat que aquest pla permetrà la construcció d'uns 473 habitatges, dels quals n'hi haurà un elevat percentatge de protecció oficial (118 habitatges) i també de concertats (47 habitatges).
El pla determina també la cessió d'un 10 per cent d'aprofitament públic i en determina la cessió d'una àrea d'equipaments esportiu i educatiu i ordena la cessió d'una àrea d'espais lliures que conformin un passeig en continuïtat amb el verd ja existent al sector de Quatre Camins.