ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 21/02/2008
Els veïns de Bítem i els Reguers ja poden realitzar els tràmits municipals des del poble
L'Ajuntament de Tortosa avança en l'objectiu d'apropar l'administració als ciutadans amb la desconcentració d'aquest servei

Les oficines municipals dels Reguers i de Bítem ofereixen des d'aquesta setmana el Servei d'Atenció Ciutadana (SAC) desconcentrat que permet als veïns i veïnes d'aquests dos nuclis realitzar bona part dels tràmits municipals des d'aquestes oficines evitant així que s'hagin de desplaçar fins a l'Ajuntament de Tortosa. Així, el SAC desconcentrat ofereix els mateixos serveis que dóna l'Ajuntament com ara informació general sobre el poble, l'agenda i els tràmits administratius; registre general d'entrada per presentar qualsevol instància, queixa o suggeriment i el servei de padró (altes, baixes, canvi de domicili, volants d'empadronament, certificats d'empadronament o convivència, tramitació administrativa), entre d'altres. Aquesta iniciativa forma part dels objectius que la regidoria de Governació havia inclòs en el Pla d'Actuació Municipal. 'Es tracta d'apropar l'administració als pobles, aconseguir la màxima proximitat i afavorir d'aquesta manera que a partir d'ara els tràmits es puguin resoldre millor i amb més celeritat', ha explicat la regidora de Governació de l'Ajuntament de Tortosa, Rosa Cid.


Després de l'experiència exitosa d'aquest servei al poble de Campredó, l'Ajuntament de Tortosa ha acabat per estendre aquest servei als pobles de Bítem i el Reguers. En una propera fase es farà arribar també al poble de Vinallop. El servei presencial en aquestes oficines es completa amb l'atenció telefònica i la disponibilitat d'una quarantena de tràmits que es poden consultar actualment al web municipal (www.tortosa.cat).


Aquest servei estarà obert a les oficines del Bítem i els Reguers de dilluns a divendres de les 12.00 a les 14.00 hores.



D'altra banda, l'Ajuntament de Tortosa ha incorporat dues noves persones en contracte de pràctiques al servei d'atenció presencial i telèfonica del Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament. Es tracta de dos alumnes del taller del Consell Comarcal del Baix Ebre per persones amb discapacitat, que realitzaran aquestes pràctiques a l'Ajuntament de Tortosa durant un any.