ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 19/02/2008
L'Ajuntament asfalta el camí de Canivell per garantir un accès d'emergència entre Simpàtica i Caputxins

L'Ajuntament de Tortosa ha finalitzat aquesta setmana les obres de millora i asfaltat del camí del Canivell, situat a la part alta de la ciutat entre les zones del parc Nivera i la Simpàtica i el camí de Favaró i el barranc de Caputxins. Aquesta actuació ha completat la millora d'aquest camí municipal d'uns 1.400 metres de longitud, que es trobava en molt mal estat arran dels aiguats del setembre de 2006 amb un gran percentatge de sots i regueralls. Es tractava d'un tram d'uns 500 metres de longitud i 3,50 metres d'amplada on s'han arranjat puntualment les bases i s'ha aplicat un nou ferm amb doble tractament superficial.



El regidor de Serveis, Joan Sanahuja, ha destacat la importància d'aquesta actuació per què 'si bé no és un camí amb un trànsit excessiu de vehicles, és important perquè connecta el Parc de Nivera i la zona de la Simpàtica i el Seminari amb el camí de Fa varó i el barranc de Caputxins, de manera que davant d'un hipotètic cas d'emergències per fortes pluges o similar, facilitaria la sortida d'aquestes zones d'un costat i de l'altre, és a dir, els veïns de la zona alta del barranc de Caputxins podrien creuar i connectar amb la zona del Seminari i la Simpàtica i a l'inversa'.



Aquesta actuació forma part del pla de millora de camins municipals de l'Ajuntament de Tortosa i el cost de l'obra ha estat de 10.048,50 euros.