ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 06/02/2018
24 expositors, 1200 m2 d'exposició i 14500 peces a Tortosantic 2018, la IV Fira Descarregada d'Antiguitats
La fira tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de febrer al Pavelló Firal de Tortosa
Arriba a Tortosa la IV edició de Tortosantic, la Fira Descarregada d'Antiguitats, amb la seva oferta d'antiguitats, brocanteria i vintage que l'han convertit ja en una fira referent al territori i a la demarcació de Tarragona. A Tortosantic s'hi poden trobar llibres, mobles, quadres, làmpades, porcellanes, escultura i tota mena de coleccionisme. El regidor de Fires de l'Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, ha presentat aquesta proposta firal acompanyat per membres de l'equip organitzador.

"Tortosantic ha consolidat un públic a través d'aquestes quatre edicions, amb un bon nivell d'afluència -ha dit Lehmann- i creiem que aquest és un element molt important per a una fira molt jove, molt nova i molt enfocada a un sector molt determinat, tot i què és molt curiosa i interessant per a tota classe de persones". El regidor de Fires s'ha mostrat, així mateix, molt satisfet de les dades que indiquen que Tortosantic recepciona públic no només de Tortosa, sinó en gran número de les Terres de l'Ebre i d'altres indrets.

Tortosantic 2018 se celebrarà al Pavelló Firal els dies 16, 17 i 18 de febrer, amb un total de 1200 m2 d'exposició, en els quals es desplegaran al públic les 14500 peces que s'hi podran trobar a la venda, amb un total de 24 expositors.

El preu de l'entrada al Pavelló Firal serà de 3 €, però les entrades es podran adquirir a meitat de preu (1,50 €) mitjançant la pàgina web www.tortosantic.com. La compra mínima és de dos entrades, i aquestes són vàlides per a un sol accés, qualsevol dels tres dies. L'horari de la fira serà: divendres, de 17.00 a 21.00 hores, i dissabte i diumenge d'11.00 a 21.00 hores.