ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 31/10/2017
La XI Fira del Rovelló dels Reguers acull el Banc dels Aliments
La inauguració anirà a càrrec de l'anterior alcaldessa dels Reguers, Esther Vidal
Arriba la XI Fira del Rovelló dels Reguers amb la seva tradicional oferta basada en la cuina i la degustació d'aquesta varietat micològica, la qual es desenvoluparà els propers dissabte 4 i diumenge 5 de novembre al recinte firal. Prèviament, el passat diumenge 29 d'octubre va tenir lloc l'"esmorzar rovellonero", i el dinar d'estofat i concurs de rovellons, que es va fer al restaurant Pous de la Neu. L'edició d'enguany ha estat presentada per l'alcaldessa dels Reguers, Anna Rehues, i pel representant de l'entitat organitzadora, Vent Fort, Alfredo Ferré.

Aquesta XI Fira del Rovelló inclou tallers infantils, tast d'all i oli, actuacions musicals, ballada de jotes, i una exhibició de "volteo" de ponis, així com l'acte de bateig del Nano Rovellonero, un nou element festiu per al poble dels Reguers que ha estat creat per l'artesà tortosí Joan Iniesta. Pel que fa a la inauguració d'aquesta edició, que es farà el dissabte a les 18.00 hores, correrà a càrrec d'Esther Vidal, fins fa uns mesos l'anterior alcaldessa dels Reguers, i una de les impulsores de la Fira del Rovelló fa ja onze anys.

Paralel.lament a la celebració de la fira, en aquesta edició s'ha convidat al Banc dels Aliments de les Terres de l'Ebre a fer una recollida d'aliments per a les persones necessitades del territori. Es demana, així, la col·laboració dels reguerencs i reguerenques i també dels visitants de la fira aportant llet, oli, llegum cuit, pasta o arròs, entre d'altres aliments bàsics.