ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 16/01/2008
L'edició 2007 de l'Ebre Musik ja té guanyadors

La sisena edició del concurs Ebre Musik Ciutat de Tortosa ja té els seus guanyadors. D'entre els dotze grups participants, el jurat ha decidit atorgar la primera classificació als tarragonins Tumbuctú; la segona als reusencs The Mirror Eyed Doll, i la tercera als també reusencs Main Road.



El regidor de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, s'ha mostrat molt satisfet pels resultats d'aquesta sisena edició: 'Hem de donar les gràcies a la Sala Cool per haver-se ofert a ser l'espai de celebració dels concerts de l'edició 2007 -ha dit- al públic per la seva alta participació, i també als mateixos grups participants que s'hi han abocat amb un gran interès. També voldria remarcar la bona acollida que han tingut els concerts celebrats en diumenge a la tarda, que era la novetat més destacable d'aquest any".



Tanmateix, el regidor de Joventut ha expressat el seu interès en fer de l'Ebre Musik un nom potent dins del panorama musical: 'N'hi ha molts de concursos com el nostre arreu del país, però nosaltres hem de fer de l'Ebre Musik un referent, no només a nivell de Catalunya, sinó més enllà de les seves fronteres".