ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 09/01/2008
Els tortosins surten massivament al carrer per veure la renovada Cavalcada de Reis

L'expectació generada pel nou model de Cavalcada de Reis va treure al carrer més de 10.000 persones, que no es van voler perdre l'arribada a Tortosa dels tres Reis Mags d'Orient.



Els reis van arribar pel riu Ebre fins a Ferreries, on van desembarcar i van desplaçar-se en carruatges pel barri, van creuar el pont de l'Estat i van arribar a l'Ajuntament de Tortosa, on centenars de nens i pares els esperaven amb neguit. L'alcalde va rebre els Reis i Melcior va adreçar unes paraules als tortosins. Tot seguit, ses majestats i el seguici van iniciar la Cavalcada. Desenes de soldadets de plom, espies reials, ballet d'estrelles, nines de drap, joguines de fusta, ballarines, indis i vaquers, i fins i tot Mary Poppins, van acompanyar les carrosses reials fins al parc municipal. La cavalcada avançava a poc a poc entre els milers de persones que van ocupar literalment l'avinguda Generalitat per poder veure de prop la màgia dels Reis Mags.



Els reis van fer nit a Tortosa per tal de, l'endemà poder seguir la seva visita a la ciutat. Acompanyats de l'alcalde i altres regidors, ses majestats van visitar l'Hospital de la Santa Creu de Jesús, la residència diocesana Sant Miquel Arcàngel, el CRAE, els Cantàries de l'Ebre, el Club Leones de Tortosa i l'Hospital Verge de la Cinta.



L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha fet una valoració molt positiva de la cavalcada de Reis i ha afirmat que la resposta dels tortosins ha estat 'espectacular" i que 'la gent de Tortosa té ganes que la nostra ciutat organitzi activitats que siguin referent a nivell territorial". Bel ha aprofitat per agrair la col'laboració dels voluntaris i de les entitats de cultura popular, així com als treballadors municipals, al regidor de Festes i al coordinador de la cavalcada, Domingo Tomàs.